Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirke Yoga

Fredag d. 4. februar 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:00
NKB

KirkeYoga

Hver fredag er der KirkeYoga her i Skelgårdskirken, ved sognemedhjælper Nicole Kruckenberg Breum der er certificeret crossyoga instruktør. Crossyoga er klassisk yoga med kristen spiritualitet flettet sammen i en skøn og harmonisk time hvor det dejlige kirkerum danner rammerne. Med corona restriktioner kan vi være maks 10 hver gang, efter først til mølle-princippet. Man skal have sin egen måtte, gerne et tæppe og en drikkedunk med.

Kl. 10-11 er timen med lidt mere flow og balanceøvelser. (Dog uden at være særligt krævende.) Kl.11-12 er timen i et langsomt tempo og vi holder os mest i liggende og siddende stillinger.

Spørgsmål rettes til nicole@skelgaardskirken.dk eller på telefon:20184133