Begivenheden har allerede fundet sted.

Yin yoga gudstjeneste

Torsdag d. 10. februar 2022, Kl. 18:00 til kl. 19:15

Kom til en stemningsfuld yogatime og gudstjeneste i Skelgårdskirkens smukke kirkerum.

Gudstjenesten bliver guidet af Kamilla Bugge, præst og yogalærer, og Nicole Kruckenberg, sognemedhjælper og crossyoga instruktør.

Temaet for denne gang er Kyndelmisse og fejring af lyset der er på vej. Vinteren er langsomt ved at slippe sit greb, men vi er stadig i den stille og reflekterende periode. Dog nærmer de længere dage sig og vi ser mere og mere til solen. Vi tænder lys indenfor og er taknemmelige for den varme vi har.

Tag gerne din egen måtte med, men vi har nogle her til låns. Medbring også egen drikkedunk, tæppe og varme sokker, evt. varm trøje. Vi opfordrer til at man ankommer i god tid til kirken og i stilhed finder en plads inde i kirkerummet.

Deltagelse er gratis men tilmelding og evt. spørgsmål skal ske per mail til Nicole på: nicole@skelgaardskirken.dk