Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Skelgårdskirken
Hvor du hører hjemme
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang v / Katja

Dato
Torsdag d. 8. juni 2023, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted
Sindingvej 9, 2770 Kastrup, Sindingvej, 2770 Kastrup
Medvirkende
Katja

Babysalmesang i Skelgårdskirken foregår torsdag formiddag og varetages af sognemedhjælper Katja Hansen.

Forløbet er på 10 gange med opstart d. 20/4 2023.

Datoer for forårsforløb:
20. april, 27. april, 4. maj, 11. maj, 25. maj, 1. juni, 8. juni, 15. juni, 22. juni, 29. juni

Hold 1:
Torsdag kl. 10.00 for børn mellem 2 og 6 mdr.

Hold 2:
Torsdag kl. 11.15 for børn mellem 6 og 9 mdr.

Det er gratis at deltage. Medbring evt. eget tæppe/dyne.

Efter vi har sunget, er der hygge og snak med kaffe/te samt lidt snacks i kirkens B&U lokale. Medbring gerne mad/babymad til jeres børn.

Der er plads til 10 børn med en voksen på hvert hold (forælder/bedsteforælder).

Tilmelding skal ske på mail til skelgaards.sogn@km.dk. I mailen skal der oplyses barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn, mobilnummer samt mailadresse.

Jeg glæder mig til at synge sammen med jer og jeres børn.

Kærlig hilsen
Katja ❤

Babysalmesang i Skelgårdskirken:
Hver torsdag dæmper vi lyset i Skelgårdskirkens smukke kirkerum, og mærker rummets specielle stemning og lyd på en uformel måde.

Babysalmesang i Skelgårdskirken er en hyggelig musikalsk aktivitet for børn og voksne, hvor vi sammen skaber en rolig og afslappet atmosfære. Vi synger både salmer, danske sange og laver sanglege, alt i mens vi sidder, ligger, står og går rundt i kirkerummet.
Vi bruger fagter, bevægelse og berøring, samt rasleæg, tørklæder, sæbebobler mm. til at understøtte sangen og stimulere børnenes sanser.

Babysalmesang er også kvalitetstid med dit barn! Det er et minibreak fra hverdagens stress og jag, en stund væk fra mobiltelefoner og sociale medier, hvor vi er fuldstændig tilstede i nuet sammen med børnene.
Til babysalmesang har vi derfor også fokus på nærværet og samhørigheden mellem barn og voksen, og vi bruger bl.a. vores naturlige sangstemmer til at skabe denne særlige forbindelse.

Vi gentager og synger de samme salmer og sange mange gange, da forventning og genkendelighed er en kilde til ro, og til stor glæde for børnene. Sang og musik skaber nemlig glæde, beroliger, giver nærvær, fællesskab og tryghed, og er en helt særlig oplevelse til gavn for både børn og voksne.

Gennem babysalmesang er det vores mål at give jer en dejlig stund i trygge og kærlige rammer. Vi håber samtidig også at give inspiration og mod til at bruge sangene derhjemme i alle mulige lege- og hyggestunder.

Alle kan være med, uanset hvilken stemme man har, om baby er døbt eller skal døbes, og uanset religiøs baggrund. Alle er velkomne i Skelgårdskirken.

Vi glæder os til at se jer og jeres børn til babysalmesang i det stemningsfyldte kirkerum.

Katja Hansen

Sognemedhjælper