Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Skelgårdskirken
Hvor du hører hjemme
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

SOMMERFERIE Sattva Yoga

Dato
Torsdag d. 20. juli 2023, Kl. 16:30 til kl. 17:45
Sted
Sindingvej 9, 2770 Kastrup, Sindingvej, 2770 Kastrup
Medvirkende
Emma Malmquist

Sattva Yoga i kirkerummet

Yogaen er en kærlighedssang og målet er Gud.

Gennem de sidste 15 år i mit liv, har Yogaen og Kristendommen været to sider af samme mønt, hvor den enes lærer kun blev endnu mere beriget af den andens, derfor måtte jeg skrive et teologispeciale, hvor jeg kunne dykke dybt ned i skrifterne, for at forstå hvorfor de samarbejdede så fantastisk i mit indre spirituelle liv.

Yogaen er universel, og dens mål er forening med Gud, ikke Yogaens Gud, men universets skabergud. Yoga er et redskab til at tømme sindet for larm og for sansernes begær, for sanser i frit løb jager kun tomhed og ikke stilhedens ro, uden ro hvor er glæden da? Yogaens mål er at stille sindet, og opnå bare et enkelt øjebliks enhed med verden omkring dig og Gud. Forstil dig bare for en stund at kunne se klart, og opleve at under dine fødder er der en vej, som er tusinder af år gammel, en vej som guider og rejser os op når vi farer vild eller falder. Matthæus Skriver 6,22-23

ӯjet er legemets lys.

Er dit øje klart, er hele dit legeme lyst.

Er dit øje mat, er hele dit legeme mørkt…”

Sattva Yoga er et tilbud til dig, som ønsker at inddrage hele din krop, dit sind, din sjæl, dit åndedræt og dine sanser i din spirituelle praksis.

Sattva yoga er en yogaform som arbejder med sindsro, fredfyldthed, balance og harmoni. Selve yogastilen er hatha yoga, der arbejder med styrke, fleksibilitet, balance og åndedræt på en opbyggende måde, så stillingerne skaber en positiv oplevelse af tilfredshed.

Udover kirkerummets særlige stilhed og korsets mytologiske historie, vil Emma undervejs læse op fra biblen og bede en bøn. Emma Malmquist, som er autoriseret yogalærer, vil stå for disse fristunder og guide dig hver torsdag i Skelgårdskirkens smukke kirkerum hver torsdag kl. 16.30-17.45. 

Yogaen er gratis. Medbring gerne egen måtte, tæppe, varmt tøj og klodser, ellers har vi noget du kan låne. Kom gerne 10 min. før og find ro i kirkerummet. 

Jeg glæder mig over at kirken nu åbner dørene for Yogaens visdom

Kærligst Kamilla Bugge sognepræst i Skelgårdskirken